4-You Family Apartments 3* – Metamorfosi

Hotel 4-You na Sitoniji na Halkidikiju je jedinstvena i pristupačna destinacija za vaš odmor.

Sobe imaju predivan pogled na guste šume i beskrajno plavo more, tako da se možete opustiti i uživati u svakom trenutku. Kvalitet hotela kao i njegova harmonija pomoći će vam da se odvojite od svakodnevne rutine i uživate u mirnoći svog okruženja

Otkrijte luksuz i udobnost u jedinstvenoj porodici 4-You u Metamorfosiju na Sitoniji.

4-You Hotel se nalazi u Metamorfosiju, na Sitoniji, zelenom i gostoljubivom selu blizu mora, gde možete da uživate u udobnom i prijateljskom okruženju.
Kao što su naše pretke pre 80 godina privlačili Metamorfosi, zbog njegove prelepe prirode i mirne atmosfere, tako su i oni koji se odluče da posete ovo mesto za svoj odmor.
Ono što je takođe odlično u vezi sa ovim selom i zasnovano na naučnim činjenicama je odlična klima sa nultom vlažnošću.
To je jedan od razloga što je na ovom području izgrađeno pet letnjih kampova za decu.


IZVOR: 4-you.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.