Azak Hotel 3* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi na plaži u Alanji, udaljen je 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renoviran 2011. godine.
Plaža: hotel ima direktan izlaz na peščanu Kleopatra plažu. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.
Sobe: hotel raspolaže sa 62 sobe.
Standardne sobe (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrže dva odvojena kreveta ili francuski ležaj, postoji mogućnost dodatnog ležaja – sofa ili krevet na rasklapanje. Većina soba ima bočni pogled na more.
Sobe sadrže kupatilo sa fenom za kosu, individualnu klimu, mini bar (prazan), TV, telefon, sef (uz doplatu), wi-fi internet (besplatno), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, lobi sa barom, spoljašnji bazen sa delom za decu, bar na bazenu, vitamin bar u fitnes centru, dečije igralište na plaži, wi-fi internet u lobiju (besplatno).
Uz doplatu: room servis, upotreba spa centra i tretmani (tursko kupatilo, sauna, masaža, teretana), a la carte restoran, bilijar, doktor, servis za pranje veša, telefon, pića u barovima, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Usluga: polupansion – (doručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje).
Napomena: hotel se odlikuje kvalitetnom uslugom, čistim sobama. Idealno rešenje za sve koji žele da imaju direktan pristup plaži i blizinu gradskog jezgra.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.