Adam & Eve 5* – Belek

Hotel ne prima mlađe od 16 godina.
Položaj hotela: hotel se nalazi 1km od Beleka, 35km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2006. a renoviran 2014.god.
Plaža: sopstvena peščana. Ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Paviljoni na plaži su uz doplatu.
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 476 soba i 68 vila.
Design sobe su površine 64m2 (max 3 osobe), sadrže francuski ležaj i pomoćni ležaj, kupatilo (tuš, lavabo, wc), terasa, sofu na balkonu, garderober, đakuzi, plazma LCD/TV, telefon, mini bar, ketler za kafu i čaj, sef (besplatno), wifi (besplatno), zid u ogledalima.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, 7 a la carte restorana: riblji, italijanski, turski, internacionalni, japanski, Blind – večera u totalnom mraku, Eros – afrodizijak restoran za parove (uz prethodnu rezervaciju i doplatu), 12 barova, 4 otvorena bazena, unutrašnji bazen, 4 tobogana, SPA i Wellness kompleks, fitness centar, aerobik, odbojka na plaži, mini fudbal, košarka, skvoš, pilates joga, diskoteka, specijalne muzičke predstave, muzika uživo i DJ gostovanja.
Uz doplatu: masaža, tretmani u wellness centru, bilijar, kuglanje, doktor, usluge pranja veša, prodavnice, sportovi na vodi, paviljoni na plaži, a la carte restorani, room service
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoledi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel se razlikuje od drugih po specifičnom dizajnu i idealno je mesto za parove i klijente koji žele kvalitetan provod u luksuznom okruženju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.