Agnes Deluxe Hotel 3* – Pefkohori

Agnes Deluke Hotel se nalazi u Pefkohoriju, na Halkidikiju, na prelepoj lokaciji uz more. Sastoji se od 24 sobe, sa 6 različitih kategorija soba.

Pefkohori, što znači „borovo selo“; pre 1965: Kapsohora je turistički grad koji se nalazi na jugoistoku poluostrva Kasandra, Halkidiki, Grčka. Pefkohori je dobio ime po borovom drveću kojih ima u izobilju u planinama ovog područja.

Duž plaže nalaze se brojni kafići, restorani i barovi koji obično imaju ležaljke, ležaljke i suncobrane na plaži. Neki od njih imaju bežičnu mrežu. Plaža se proteže preko dva kilometra. Ali možete njome udobno hodati jer skoro čitava je cesta uz more. Ako više volite automobil, postoji lako parkiranje na skoro svim tačkama. Možda ćete imati poteškoća samo nekoliko dana visoke sezone (krajem jula i sredinom avgusta)

Udaljenosti:
20 metara od našeg prekrasnog mora
20 metara od Super Makretsa
100 km od međunarodnog aerodroma “Makedonija” u Solunu
110 km od Soluna

U hotelu:
Bar
Bazen
Sobe za nepušače

Hotelske usluge:
Usluge iznajmljivanja automobila
Usluge iznajmljivanja bicikala
Usluge konsijerža
Poziv za buđenje
Doktor na poziv
Posluga u sobu 24 sata
Doručak 7:00-10:30
Rani doručak
Usluga peglanja
Perionica
Usluge pošte
Transfer
Sobar parking
Besplatna ViFi usluga
Ostava za prtljag


IZVOR: agnes.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.