Akka Alinda 5* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi na samoj obali mora u oblasti Kiriš. Udaljen je 7 km od centra Kemera i 65 km od aerodroma Antalija. Sobe u glavnoj zgradi su renovirane 2011., a u anex zgradama zime 2013/2014. godine. Kupatila u sobama u glavnoj zgradi i bazen sa toboganima su renovirani 2019. godine.
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel se sastoji od glavne zgrade na 5 spratova i aneks dela na 2 ili 3 sprata. Sobe su raspoređene u glavnoj zgradi i anex zgradi (B i C bloku).
Standardne sobe u glavnoj zgradi i anex zgradi su površine oko 22-26 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), telefon, mini bar (bezalkoholna pića, pivo, sok, voda se dopunjuje svakodnevno), sef, SAT TV i muzički kanali, wi-fi internet, laminat ili tepih, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, snek bar na plaži, a la carte restorani (Gullet-restoran sa morskim specijalitetima, Pasha-francuski restoran, uz doplatu ), 5 barova u okviru hotelskog kompleksa, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fintess centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, odbojka na plaži, košarka, mini fudbal, stoni tenis, zabavni programi, takmičenja tokom dana pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu (4-12 god.) sa profesionalnim osobljem, wi-fi internet besplatan u lobiju.
Uz doplatu: room servis, sauna, doktor, masaže i tretmani u spa centru, usluga pranja veša, bilijar, oprema i osvetljenje za tenis, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: postoji mogućnost pripreme hrane za babe po receptu roditelja (dečiji restoran sa opremom za hranu za decu – bebi flašice, sterilizator, mikrotalasna, blender)

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.