Alba Queen Hotel 5* – Side

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Čolakli, 8 km od centra Sidea, 13 km od Manavgata i 55 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2008. god. Prostire se na površini od 18750 m2
Plaža: sopstvena pesčana, odvojena šetalištem od hotela, udaljena 100 m. Ima plavu zastavicu. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri za plažu (uz depozit).
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 324 soba.
Standardne sobe su površine 26 m2 (max 2 odraslih + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna kreveta, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sve sobe imaju kupatilo (zastakljena kada, wc, lavabo), centralnu klimu, mini bar (besplatno), ketler za kafu i čaj, LCD/TV, sef (uz depozit), fen, balkon, telefon. Sobe mogu biti sa pogledom na more ili kopno.
Hotelski sadržaji: glavni restoran, 2 a la carte restorana: dalekoistocni I riblji (uz prethodnu rezervaciju, besplatno jednom u toku boravka), 4 bara, spoljašnji bazen sa toboganima, unutrašnji bazen, SPA (tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi), teretana, animacija za decu, muzika uživo, mini club, odbojka na plaži, bilijar, kuglana, stoni tenis, teniski teren (osvetljenje i oprema uz doplatu), wifi (besplatno u lobiju).
Uz doplatu: masaža, frizer, doktor, telefon, rent a car, bilijar, kuglanje, video igrice, prodavnice, usluge pranja veša, baby sitting (na upit), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoledi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: dobra odnos cene i kavaliteta. U standardnoj sobi preporuka za max 2 odrasle osobe i dete, zbog komfora.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.