Alba Resort hotel 5* – Side

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Čolakli, udaljen je 8 km od centra Sidea, 13 km od Manavgata, 55 km od aerodroma u Antaliji. Prostire na površini od 110.000 m2. Otvoren je 1999. godine.
Plaža: sopstvena peščana, odvojena šetalištem od hotela, udaljena 300 m. Ima plavu zastavicu. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri za plažu uz depozit.
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 445 sobe koje su raspoređene u 9 blokova.
Standardne sobe: su površine 26 m2 (max 2 odrasle i dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva odvojena standardna kreveta, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sve sobe imaju kupatilo (zastakljena kada, wc, lavabo), centralnu klimu, mini bar (besplatno), ketler za kafu i čaj, LCD/TV, telefon, sef (besplatno), fen, balkon. Sobe su sa pogledom na kopno ili more.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i riblji, besplatno 1x u toku boravka uz predhodnu rezervaciju), 6 barova, 3 bazena, spoljašnji ,unutrašnji bazen, i bazen sa toboganima, wi-fi u lobiju, mini fudbal, odbojka na plaži, teniski tereni, fitnes centar, uživo muzika, večernji programi, animacije, mini club i disko, wellness centar (tursko kupatilo, sauna, đakuzi). Baby service- najam kolica, naručivanje baby proizvoda (kreme za sunčanje, pelene, hrana), besplatna dostava.
Uz doplatu: a la carte restorani, masaže, tretmani u wellness centru, ceđeni sokovi, baby proizvodi, osvetljenje za teniske terene.
Usluga: All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: dobar odnos cene i kvaliteta. Preporuka za max 2 odrasle osobe i dete u standardnoj sobi zbog komfora.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.