Alba Royal Hotel 5* – Side

Hotel je predviđen za boravak odraslih osoba starijih od 16 god
Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Čolakli, udaljen je 8 km od centra Sidea, 13 km od Manavgata, 55 km od aerodroma u Antaliji. Prostire na površini od 10.800 m2. Otvoren je 2008. godine.
Plaža: sopstvena peščana, odvojena šetalištem od hotela, udaljena 100 m. Ima plavu zastavicu. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri za plažu uz depozit.
Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 224 sobe koje su raspoređene u tri bloka.
Standardne sobe: su površine 26 m2 (max 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva odvojena standardna kreveta i dodatni ležaj sofa ili krevet na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na kopno ili more.
Sve sobe imaju kupatilo (zastakljena kada, wc, lavabo), centralnu klimu, mini bar (besplatno), ketler za kafu i čaj, LCD/TV, telefon, sef (besplatno), fen, balkon.
Hotelski sadržaj: 2 glavna restorana, 3 a la carte restorana ( kubanski, turski, riblji, besplatno 1x u toku boravka uz predhodnu rezervaciju), 2 bara, bar na bazenu i bar na plaži, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, wi-fi u lobiju, mini golf, bilijar, kuglanje, odbojka na plaži, fitnes centar, uživo muzika, disko, večernji programi, wellnes centar (tursko kupatilo, sauna, đakuzi).
Uz doplatu: a la carte resotrani, masaže, tretmani u wellness centru, bilijar, mini golf, kuglanje, room service, ceđeni sokovi.
Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (kao i pojedina uvozna).
Napomena: dobar odnos cene i kvaliteta. Preporuka za max 2 odrasle osobe u standardnoj sobi zbog komfora.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.