Alia Palace Hotel 5* (Adults only) – Pefkohori

Dobrodošli u Alia Palace
Alia Palace Lukuri Hotel and Villas nalazi se u Pefkohoriju, na poluostrvu Kasandra, prvom od tri magična poluostrva Halkidikija. Izgrađen na vrhu sela, ima magičan pogled na Pefkohori, zaliv Toroneos i Sitoniju.

Njegova privilegovana pozicija nudi brz pristup prodavnicama, restoranima i noćnom životu Pefkohorija, a istovremeno svojim odraslim (16+) gostima nudi mogućnost da se opuste i odmore u mirnom i idiličnom okruženju. Alia Palace je hotel u kome je moderna arhitektura harmonično kombinovana sa prirodnim okruženjem ovog područja.

Alia Palace
24 sata recepcija
Iznajmljivanje automobila, motocikala, bicikala
Iznajmljivanje čamaca
Perionica
Doktor (na zahtev)
Planiranje ekskurzija
Usluge za mladence
Besplatan prevoz autobusom do plaže (600m) ili grada (500m)
Besplatni peškiri za plažu
Sobna usluga
Besplatna Vi-Fi internet konekcija u zajedničkim prostorijama i sobama

AKTIVNOSTI:
GORSKI BICIKLIZAM
RONJENJE
DNEVNA KRSTARENJA
JEEP SAFARI
HIKING
VODENI SPORTOVI


IZVOR: alia-palace.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.