Alkyonis Hotel 2* – Nea Kallikratia

Alkionis Hotel Nea Kallikratia
Osećajte se kao kod kuće u ležernom hotelu na Halkidikiju koji ugošćuje sa srcem.
Planirajte svoj odmor po ceni iz snova i uživajte u hotelu Alkionis u Nea Kalikratiji, gostoprimstvu u domaćem stilu koje podseća na boravak kod kuće. Smešten u centru i udaljen samo 200m od plaže, hotel Alkionis je savršen i za opuštanje i za avanturu. Otvoren tokom cele godine, njegova glavna lokacija vam pruža širok izbor, od kupanja na popularnoj plaži Nea Kalikratija do kupovine u centru i do istraživanja veličanstvenog pejzaža makedonskog regiona.

Opustite se u bazenu, uživajte u domaćim obrocima i uživajte u impresivnom pogledu na zaliv Termaikos i planinu Olimp, sve dok se osećate savršeno bezbedno u dobro održavanom porodičnom okruženju. Dizajniran na savremen način, hotel Alkionis u Nea Kalikratiji je napravljen za vas da pronađete mirno gnezdo da pobegnete od svakodnevice.

Pronađite apsolutno udobno smeštaj na Halkidikiju:
Spavajte u luksuzu po pristupačnoj ceni. Moderne i suncem okupane sobe u Nea Kalikratiji sa pažljivo odabranim sadržajima i uslugama čine vaš boravak opuštajućim i bezbrižnim. Hotel Alkionis vas pozdravlja tokom cele godine da uživate u domaćem smeštaju na Halkidikiju. Stvaranje sigurnog utočišta, svi apartmani i sobe u Alkionisu Nea Kalikratiji opremljeni su:

Satelitska plazma TV
Besplatna Vi-Fi internet konekcija
Dodatni jastuci i ćebad
Fen za kosu i proizvodi za kupanje
Peglanje i peglanje na brodu
Elektronski sef (uz doplatu)
Doručak u sobi (uz doplatu)
Dečiji krevet na zahtev
Pogled na more ili grad


IZVOR: alkyonis.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.