Alva Donna World Palace 5* – Kemer

Položaj hotela: Hotel se nalazi na obali mora, 65 km od aerodroma u Antaliji i oko 6 km od Kemera. Poslednji put renoviran je 2015. godine i zauzima površinu od 107.000 m².
Plaža: privatna šljunkovita plaža. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani i dušeci besplatni su za goste hotela, dok se baldahini dodatno doplaćuju. Postoji i ponton na plaži.
Sobe: hotelski kompleks čini 6 četvorospratnica.
Standardna soba ima oko 35 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj. Sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, centralni klima uređaj, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića – besplatno), TV, balkon ili terasu, wifi internet. Hotelski sadržaj: recepcija, 2 glavna i 4 a’la carte restorana (plaćaju se), 9 barova, 6 spoljašnjih bazena, unutrašnji bazen, 2 vodena tobogana, 6 konferencijskih sala (35-750 osoba), 9 teniskih terena, tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, mini golf, sterličarstvo, košarka, diskoteka, muzika uživo, animacija, dečiji meni, 2 dečija bazena, dečiji vodeni tobogan, dečije igralište, 2 dečija mini kluba (4-6 godina, 7-12 godina). Uz doplatu: telefon, doktor, spa centar, osvetljenje terena i najam rekvizita, bilijar, frizer, masaža i tertmani u spa centru, svi motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sveže ceđeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge. Usluga: Ultra All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. Napomena: Odličan hotel sa kvalitetnom uslugom i lepom plažom.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.