Amara Luxury Resort 5* (ex. Armas Luxury Resort) – Kemer

Položaj hotela: Hotel se nalazi na obali mora, 35 km od aerodroma u Antaliji i oko 9 km od Kemera, u oblasti Goynuk. Prostrani kompleks u zelenilu, zauzima površinu od 140.000 m².
Plaža: peščano – šljunkovita plaza, dužine oko 700 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni su za goste hotela.
Sobe: u glavnoj zgradi i vilama ima ukupno 426 soba.
Superior soba ima oko 42 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + beba), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj. Sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, centralni klima uređaj, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića – besplatno), TV, balkon ili terasu, wifi internet. Hotelski sadržaj: recepcija, glavni restoran, 4 a’la carte restorana (plaćaju se), nekoliko barova, nekoliko spoljašnjih bazena, aqua park, tursko kupatilo, sauna, fitness, aerobik, košarka, odbojka na plaži, joga, piltes, animacije, mini klub za decu 4-9 god., dečiji klub za decu 10-13 god., tinejdž klub za decu 15-17 god., mini disko. Uz doplatu: sobna usluga, usluga lekara, usluge pranja rublja i hemijsko čišćenje, internet kafe, kompjuterske igrice, rent-a-car, šoping centar, čuvanje dece, fax, telefon, uvozna i premium uvozna pića, pića koja nisu na listi menija, specijalna pića i vina, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića, a la carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, osvetljene terena za fudbal, kuglanje, bilijar, PS4 (Playstation), SPA & Wellness, masaže, spa usluge i kozmetičke usluge, Segway, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge. Usluga: Ultra All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. Napomena: Prostrana regija, lepa plaža.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.