AMARINA ABU SOMA RESORT & AQUA PARK 5*

Lokacija:

Amarina Abu Soma Resort je otvoren u avgustu 2019. godine. Smešten je u Soma Beju, na peščanoj plaži dugoj 200 m. Od aerodroma  i od Hurgade 45 km, a od centra Safage 5 km. Hotel se preporučuje gostima svih uzrasta, porodicama i ljubiteljima sportova na vodi.

Sobe:

Ima 393 sobe koje su raspoređene u nekoliko zgrada,svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, wi-fi internet, sef, aparat za čaj i kafu, balkon ili terasu. Standard sobe su veličine 30-35 m2, (francuski krevet ili dva odvojena kreveta) a porodične sobe u hotelu Amarina Abu Soma Resort imaju dve odvojene prostorije (u jednoj sobi je francuski krevet a u drugoj dva odvojena kreveta).

Sadržaj:

U hotelu Amarina Abu Soma Resort osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju iitalijanski, riblji i orijentalni a la carte restorani, 6 barova od kojih su dva na bazenu i dva na plaži. Od dodatnih sadržaja hotel Amarina Abu Soma Resort ima menjačnicu, bankomat, prodavnicu, apoteku, servis za pranje i sušenje i frizerski salon.

Sport i zabava:

Hotel Amarina Abu Soma Resort ima 5 spoljašnjih bazena (jedan se greje u zimskom periodu) ukupne površine 2.300 m2 i aqua park sa 7 tobogana. Najmlađima je na raspolaganju dečiji bazen sa mini aqua parkom, dečiji klubovi za različite uzraste, igralište i mini disko. U sastavu spa centra hotela Amarina Abu dostupne su različite vrste masaža i tretmana za negu lica i tela, sauna, parno kupatilo i teretana. Gosti hotela Amarina Abu mogu da se zabave streljaštvom, igrajući bilijar, košarku ili tenis. Na plaži hotela Amarina Abu su zastupljeni mnogobrojni sportovi na vodi, kao i ronilački klub. Gostima hotela Amarina Abu Soma Resort na raspolaganju su peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži bez doplate.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.