Ambassador Plaza Hotel 4* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi u centru Kemera, 55 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renoviran 2007. godine. 
Plaža: sopstvena, šljunkovita plaža se nalazi na 250 m udaljenosti od hotela (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri za plažu se dodatno plaćaju. Bar na plaži se plaća.
Sobe: hotel se sastoji od tri trospratne, dve četvorospratne i park zgrade (depadans udaljen 900 m od glavne zgrade hotela), raspolaže sa ukupno 203 sobe.
Standardne sobe su površine oko 25 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj, standardni ležaj ili sofu. Sobe su sa pogledom na kopno ili na bazen.
Soba ima kupatilo, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, telefon, mini bar (plaća se), sef (plaća se), TV, balkon, wifi internet (plaća se).
Hotelski sadržaj: glavni restoran, a’la carte restoran (uz doplatu i prethodnu rezervaciju), 3 bara, 2 bazena, tursko kupatilo, WI-FI internet (do 300 MB besplatno kod lobija, bara i javnim delovima hotela), 2 dečija bazena, fitness,  stoni tenis, sauna, dečije igralište.
Uz doplatu:  bar na plaži, room service, frizer, usluga lekara (na zahtev), đakuzi, tretmani i masaže u wellness centru, parno kupatilo, prodavnice, bilijar, sveže cedjeni sokovi, sva uvozna alkoholna i bez alkoholna pića, svi sportovi na vodi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – bufe servis – samoposluživanje, užina, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. Napomena: Gradski hotel, za putnike koji žele biti u centru zbivanja.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.