Ammon Zeus 5* – Kalithea

Ammon Zeus Lukuri Beach Hotel je hotel sa 5* na plaži koji sadrži obimnu kolekciju minimalističkih soba i apartmana, dva elegantna restorana, spa centar, konferencijski centar i bazen. Hotel je prvobitno izgrađen 1960-ih, ali je nedavno potpuno renoviran. Tokom svoje duge istorije, Ammon Zeus Lukuri Beach Hotel je sa ponosom služio kao lokalna znamenitost u oblasti Kalitea. Do danas, to je jedini hotel u Grčkoj koji se nalazi pored drevnog hrama.

U obliku Posejdonovog trozuba i strši u Egejsko more, Halkidiki je među najslavnijim destinacijama u Grčkoj. Obuhvatajući bujne zelene šume i smaragdno plave uvale, ovaj veliki region se sastoji od tri pod-poluostrva ili kraka (kako ih lokalno stanovništvo naziva): Kasandra, Sitonija i Sveta Gora. Region je poznat po svojoj rajskoj prirodi, misterioznim antikvitetima i slavnom noćnom životu.

Udaljenost od centra: 250m
Solun: 85 km
Solun aerodrom: 64 km


IZVOR: ammon-zeus.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.