AQUA MONDO ABU SOMA RESORT 5*

Lokacija:

Aqua Mondo Abu Soma Resort, novi hotel u ponudi, kompletno renoviran i otvoren u martu 2022. Smešten je u Soma Beju, na sopstvenoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu. Od aerodroma i od Hurgade 40 km, a od centra Safage 8 km.

Sobe:

Aqua Mondo Abu Soma Resort ima 309 soba, standardnih (pogled bašta, bazen, more ili more i bazen) i porodičnih. U hotelu postoje i povezane sobe (connected). Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, sef, aparat za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Sadržaj:

U hotelu Aqua Mondo Abu Soma Resort osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju azijski, libanski i italijanski a la carte restorani (svaki od ova 3 restorana gostima je na raspolaganju jednom jednom u toku boravka besplatno), 4 bara: Lobby Bar, Teracce Bar i po jedan na bazenu i na plaži. Od dodatnih sadržaja hotel Aqua Mondo Abu Soma Resort ima menjačnicu, bankomat, prodavnicu, apoteku, servis za pranje i sušenje i salon lepote. 

Sport i zabava:

Gostima hotela Aqua Mondo Abu Soma Resort na raspolaganju je spoljašnjih bazen (greje se u zimskom periodu), relax spoljašnji bazen i za decu aqua park sa 6 tobogana, igralište i dečiji klub. U ponudi hotela je bilijar, odbojka na plaži i dnevna i večernja animacija. Na plaži hotela Aqua Mondo Abu Soma su zastupljeni mnogobrojni sportovi na vodi i ronilački klub. Gosti hotela Aqua Mondo Abu Soma koriste peškire, ležaljke i suncobrane pored bazena i na plaži bez doplate.

Napomena:

Hotel je u fazi soft-opening,određeni sadržaji hotela nisu još uvek otvoreni – diskoteka, Health Club i teren za skvoš. 

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.