Armas Gul Beach Hotel 4* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi na sopstvenoj plaži, udaljen 1 km od centra Kemera, 55 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren 2004., delom renoviran 2017/2018. godine i zauzima površinu 17.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri su besplatni.
Sobe: hotel raspolaže sa 320 soba, rasporedjenih u glavnoj i anex zgradi.
Standardne sobe su površine oko 19-22 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, individualnu klimu, mini bar (sokovi-samo na dan dolaska), TV, telefon, sef (uz doplatu), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, a la carte restoran (uz doplatu i rezervaciju unapred), snack restoran, 5 barova, spoljašnji bazen, bazen za decu, 2 vodena tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, odbojka na plaži, pikado, aerobik, stoni tenis, animacija za decu i odrasle, mini klub (4-12 god.), mini disko, igralište za decu, wi-fi internet (u sobama, loby baru i javnim delovima hotela – uz doplatu).
Uz doplatu: room servis, pića u disko baru, masaža i tretmani u spa centru, bilijar, igrice, rent a car, doktor, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, kafa, čaj, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: ekonomičan hotel na samoj plaži, nedaleko od centra mesta. Za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.