Armas Kaplan Paradise Hotel 5* – Kemer

Položaj hotela: Hotel se nalazi u mestu Tekirova,  oko 17 km od centra Kemera, oko 65 km od centra Antalije i 75 km od aerodroma Antalija. Hotel je otvoren 1997., a renoviran 2017. godine. Obuhvata površinu od 33.000 m².
Plaža: Hotel poseduje peščano – šljunkovitu plažu, koja je udaljena 300 m od hotela. Do plaže vozi shuttle bus. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje.
Sobe: hotelski kompleks se sastoji 393 sobe u nekoliko zgrada.
Standardna soba ima oko 22-27 m² (max 2 odrasle i 2 dece), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, telefon, TV, split klima uređaj, mini bar (samo na dolasku), sef (uz doplatu), terasu/balkon. Hotelski sadržaj: recepcija, glavni restoran, a’la carte restoran (uz doplatu), snack restoran na plaži, 3 bara, bar na plaži, spoljašnji bazeni, 3 tobogana, dečiji bazen, dečije igralište, mini klub (od 4 do 12 god.), animacije, stoni tenis, aerobik, tursko kupatilo, sauna. Uz doplatu: telefon, wifi internet, sef, posle 23h sva pića se plaćaju, dadilja, a’la carte restoran, doktor, spa centar, frizer, masaže i tertmani u spa centru, svi motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, bilijar, sveže ceđeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge. Usluga: All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, kasna večera, užine, kafa, kolači, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. Napomena: Povoljan hotel u Kemeru.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.