Armas Life Belek 5* (TUI Day & Night Connected Club Life Belek) – Belek

Hotel namenjen samo za odrasle osobe.
Položaj hotela: hotel se nalazi na obali, na 40 km od aerodroma u Antaliji, a od centra Beleka 10 km. Otvoren je 2013., poslednji put renoviran 2019. godine, zauzima površinu od 7.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Ležaljke, suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže sa 367 soba, raspoređenih u glavnoj zgradi i bungalovima.
Standardne sobe su površine oko 28-33 m² (max 3 odrasle osobe), sadrže francuski ležaj i sofu. Sobe su sa pogledom na kopno i bočnim pogledom na more.
Sobe imaju kupatilo, TV, telefon, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), fen za kosu, mini bar (voda – pri dolasku), sef (uz doplatu), terasu ili balkon ili francuski balkon.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, a la carte restorani (turski, italijanski, riblji – besplatno, jednom tokom boravka), 3 bara, disko bar (sva pića uz doplatu), spoljašnji bazen, zatvoreni bazen (radi samo u zimskoj sezoni), 3 vodena tobogana, wellness i spa centar, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, teniski teren (osvetljenje uz doplatu), wi-fi internet, animacija.
Uz doplatu:  room servis, pića u disko baru, prodavnice, pranje i peglanje odeće, telefon/fax, fotokopiranje, rent a car, svi sportovi na vodi, bilijar, masaže i tretmani u spa i wellness centru, a la carte restorani, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel ima izlaz na sopstvenu plažu, namenjen samo odraslim osobama.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.