Athena Residence 5* – Akti Elias

Athena Residence je sestrinsko imanje Athene Pallas, ali je intimnije – sa samo 20 luksuznih mezoneta renoviranih 2019. na zelenom travnjaku, oko prelepog bazena od 600 kvadratnih metara sa vodopadima, malim ostrvom, vodom koja šiklja, đakuzijem i dečiji bazen.

Athena Residence se nalazi na plaži Elia, na Sitoniji Halkidiki, u mirnom i prelepom okruženju, pored borove šume i čistog plavog mora, u savršenoj harmoniji sa prirodom, spremna da vam ponudi toplinu grčkog gostoprimstva.

Mala udaljenost hotela od sela Nikiti (9 km) i Neos Marmaras (11 km) nudi svakom gostu mnogo izbora za rekreaciju; možete lako stići hotelskim autobusom.

OPŠTI OBJEKTI
Prekrasan pogled na bazen i planinu
Udobna soba sa bračnim krevetom
Prostrana dnevna soba sa kaminom
Druga soba sa drvenim unutrašnjim stepeništem i 2 singl kreveta
Chopard toaletni pribor
Papuče i bade mantili
Besplatan VI FI
24 sata posluga u sobu
peškiri za plažu
2 privatne ležaljke na bazenu

BABI BOOM (0-4 godine)
Dečji krevetić (na zahtev besplatno)
Hrana za bebe (besplatno na zahtev)
Kolica za bebe (besplatno na zahtev)
Monitori za bebe (na zahtev uz doplatu)
Grejači za flaše (besplatno na zahtev)
Sterilizatori (besplatno na zahtev)
Dadilja (na zahtev uz doplatu)


IZVOR: acrotel.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.