Athos Palace 4* – Kalithea

Impozantan i privlačan hotel Athos Palace 4* je vodeći brod grupe GHotels. Nalazi se na poluostrvu Kasandra u zelenom i plavom pejzažu, u blizini sela Kalitea, na prelepoj peščanoj plaži sa kristalno čistim morem. Uživajte u odmoru sa četiri zvezdice pod pečatom kvaliteta G Hotels.

Athos Palace Hotel ima 414 soba i apartmana koji predstavljaju udobnost i tradicionalnu eleganciju.
Hotel nudi privatnu plažu, zatvoreni i otvoreni bazen, poseban dečiji bazen sa zabavnim toboganima, usluge saune i masaže, konferencijske sadržaje, prelepe zatvorene i otvorene prostore za događaje, sportske objekte, restorane, barove u okviru odmarališta, otvoreni amfiteatar u okviru odmarališta i prodavnice različitih vrsta.

U blizini hotela nalaze se butici i prodavnice suvenira, restorani, taverne, barovi i noćni klubovi. Selo Kalitea, takođe sa brojnim prodavnicama, restoranima i barovima, udaljeno je samo 2 km od hotela. Odlični sadržaji, toplo grčko gostoprimstvo, dugogodišnje iskustvo i udobnost, kao i grčka i međunarodna kuhinja, učiniće vaš boravak u hotelu Athos Palace idealnim izborom za odmor, podsticajna putovanja, društvene događaje kao što su venčanja, sastanci i/ili konferencije.

Najduža zlatna plaža na Kasandri
Čista voda, naša peščana plaža, azurno plavetnilo mora Toroneosa i borovi koji se njišu napred-nazad na laganom povetarcu, upotpunjuju sliku našeg malog raja. Provedite nezaboravne sate uz more i na našoj privatnoj plaži sa ležaljkama i suncobranima.

Aktivnosti za sve uzraste i doba dana
Naš višejezični tim za animaciju nudi kreativan, zabavan i raznovrstan zabavni program. Koristeći prednosti pejzaža ovog područja, naš imaginarni tim organizuje fantastične igre i aktivnosti sa radošću i zabavom na plaži i pored bazena. Porodice sa decom sigurno će doživeti jedinstvene trenutke u hotelu Athos Palace sa 4 zvezdice. Profesionalni tim u našem mini klubu brine o našim malim prijateljima uz fantastične igre i kreativne sate.


IZVOR: athospalace.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.