Atrium Hotel 4* – Pefkohori

Hotel Atrium 4* je izgrađen na padini brda i gleda na živopisno selo Pefkohori. Okružen je maslinicima i borovima i nalazi se na 700 metara od najbliže plaže.

Selo Pefkohori se nalazi na prvom poluostrvu Halkidikija, samo 105 km od glavnog grada Soluna i 95 km od međunarodnog aerodroma Makedonija. Poluostrvo Halkidiki nudi posetiocima laganu atmosferu i neke od najboljih pejzaža u zemlji. Smatra se kosmopolitskim odmaralištem u kome se može uživati u romantičnim šetnicama, neizmernoj lepoti njegovih plaža i zelenilu. Noćni život takođe zadovoljava sve ukuse. Duž plaže ima dovoljno barova i taverni da se zabavite.

Uživajte u doručku i večeri na švedskom stolu sa širokim izborom jela u glavnom restoranu hotela ili kao deo našeg odeljenja za poslugu u sobi. Svi materijali koji se koriste za pripremu obroka su visokog kvaliteta.

Doručak se služi: 07:00 – 10:30
Ručak se služi: 13:00 – 14:00
Večera se služi: 18:30 – 21:00

Gledajte najlepši i najromantičniji zalazak sunca pored bazena. Možete uživati u raznim kafama, pićima i koktelima, u prijatnom okruženju. Naš meni nudi i listu hamburgera, hot doga, pomfrit salata, voćnih salata, hladnih sendviča i testenina.

Radno vreme bara kod bazena: 09:00 – 01:00
Radno vreme a la carte užine: 13:00 – 17:00

✔ Solun : 95 km.
✔ Aerodrom: 95 km.
✔ Luka: 105 km.
✔ Selo: 400 m.
✔ Centar sela: 500 m.
✔ Supermarket: 200 m.
✔ Plaža: 700 m.
✔ Bolnica: 15 km.
✔ Autobuska stanica: 500 m.


IZVOR: atrium-hotel.com.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.