Barut Lara Collection Hotel 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel je udaljen od aerodroma u Antaliji 10 km, od centra Antalije 12 km i nalazi se na samoj plaži u oblasti Lara. Hotel je otvoren 2005., a renoviran 2018. godine i zauzima površinu od 110.000 m².
Plaža: prostrana peščana sa jednim dokom. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su uključeni u cenu.
Sobe: hote se sastoji od glavne zgrade sa deset spratova (deluxe sobe i suite) i aneksa koji se sastoji od 5 zgrada (superior sobe).
Superior soba ima oko 25-30 m² (max 2 odrasle + dete), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili metalni krevet na rasklapanje. Može imati pogled na baštu ili na bazen.
Sobe imaju kupatilo, telefon, TV, wifi internet (besplatno), centralni klima uređaj (u glavnoj zgradi) i individualni klima uređaj (u aneks zgradi), mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon.
Hotelski sadržaj: glavni i 8 a’la carte restorana (internacionalni, mediteranski, riblji, roštilj, turski, italijanski, suši i antalijski – uz rezervaciju besplatno po jednom u toku boravka), besplatan internet, 5 barova, bioskopska sala, sala za konferencije, 4 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 5 vodenih tobogana, tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik, akvabik, mini golf, stoni tenis, mini fudbal, pikado, boćanje, odbojka na pesku, 3 teniska terena, iznajmljivanje teniskih rekvizita, košarka, diskoteka, muzika uživo, animacija, 2 dečija bazena, 2 vodena tobogana, dečiji klub (4-12 godina), teen klub (13-18 godina), dečije igralište, dečiji meni.
Uz doplatu: telefon, dadilja, frizer, doktor, masaže i tretmani u spa centar, motorizovani vodeni sportovi, kompjuterske igrice, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Na samoj plaži, raznovrsni hotelski sadržaji za aktivan odmor, kako dece tako i odraslih.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.