Belconti Resort Hotel 5* – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi 1 km od Beleka, 30 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1997., a poslednji put renoviran 2017. godine. Zauzima površinu od 98.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita. Bar, ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri za plažu uz depozit.
Sobe: hotel raspolaže se 596 soba, raspoređenih u 4 zgrade i 10 bungalova (na dva i tri sprata).
Club sobe u bungalovima su površine oko 25 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski krevet ili dva standardna kreveta, pomoćni ležaj je sofa ili fotelja na rasklapanje.
Standardne sobe su površine oko 30 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj, standardni ležaj i sofu na rasklapanje. Sobe su u glavnoj zgradi, sa pogledom na baštu ili more.
Family sobe 2 bedrooms su površine oko 43-48 m² (max 4 odrasle + dete) imaju dve odvojene sobe. U jednoj sobi je francuski ležaj, u drugoj sobi su dva standardna ležaja. Obe sobe imaju TV.
Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, centralnu klimu, TV, telefon, mini bar (voda i sokovi- besplatno, dnevna dopuna), sef, balkon/terasu, besplatan wi-fi internet.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski i riblji-uz doplatu), bar na bazenu, snek bar na plaži, disko na otvorenom, 2 spoljašnja bazena sa 4 tobogana, unutrašnji bazen, 2 dečija bazena i dečije igralište, mini klub (4-11 god.), teenage klub (12-16 god.), tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, pikado, košarka, akvabik, aerobik, stoni tenis, 10 teniskih terena (uz doplatu), mini golf, odbojka na plaži, teren za fudbal (uz doplatu), fitness centar, animacija i program za decu i odrasle tokom dana i uvečeri, besplatan wi-fi internet je dostupan u celoj hotelskoj regiji.
Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa i wellness centru, usluga pranja veša, bilijar, internet kafe, PC igrice, stoni fudbal, prodavnice, frizer, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića i neka uvozna pića.
Napomena: hotel okružen zelenilom i eukaliptusovom šumom, ima dugačku plažu. Idealan je za porodični odmor.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.