BELLA VISTA RESORT 4*

Lokacija:

Bella Vista Resort se nalazi u centru Hurgade, u Sakali, na sopstvenoj peščanoj plaži, 6 km od aerodroma Hurgada, 2 km od Marine.

Sobe:

Hotel je izgrađen u obliku potkovice tako da svih 270 soba ima pogled na more ili na bazen. Sve sobe u hotelu Bella Vista imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, terasu ili balkon.

Sadržaj:

Hotel Bella Vista Resort u svom sastavu pored glavnog restorana, gostima nudi i 3 a la carte restorana, nekoliko barova (u predvorju, na plaži i pored bazena), frizerski salon, menjačnicu, nekoliko prodavnica, servis za pranje i peglanje i internet centar.

Sport i zabava:

GostimaBella Vista Resort-a na raspolaganju je spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, stoni tenis, bilijar, teretana, prostorije za masaže, đakuzi, sauna, odbojkuana plaži, sportovi na vodi i ronilački centar. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži i bazenu su besplatni za goste hotela Bella Vista Resort. Za najmlađe goste hotela Bella Vista Resort u ponudi je bazen, igralište, klub i mini diskoteka.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.