Belohorizonte 4* – Fourka

LOKACIJA
Belohorizonte se nalazi na poluostrvu Kasandra, prvom od tri poluostrva Halkidikija (Kasandra, Sitonija, Atos). Prednost je što se nalazi pored plaže Furka, jedne od najlepših plaža na Halkidikiju i samo 89,3km od solunskog aerodroma Makedonija. Centar Soluna je udaljen 103 km od smeštaja.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, na 1,4km Skala Fourka je magični krajolik gde možete prošetati i probati autentičnu grčku hranu u okolnim tavernama. Takođe u selu postoji bankomat za podizanje gotovine po želji.

Pored toga, na udaljenosti od 13,2km možete pronaći zabavni park Marabou koji je nova zona za zabavu, radost i igru na Kasandriji, Halkidikiju, a na kraju, ali ne i najmanje važno, gosti Belohorizontea mogu da dožive veličanstvene plaže Sitonije i Svete Gore. za samo nekoliko sati.

PLAŽA
Ispred Belohorizontea i pored Skale Furke nalazi se prelepa plaža gde možete probati domaću kuhinju i uživati u pogledu na Egejsko more. Beli pesak sa kristalno čistim morem i poznat po svojim jedinstvenim zalascima sunca.

Iz Soluna
Ako ste u centru Soluna, možete voziti preko A/D Thessalonikis Neon Moudanion/A25. Približno vreme od centra Soluna do Belohorizontea je 80 minuta.


IZVOR: belohorizonte.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.