Bianco Olympico Beach Resort 4* – Paralia Vatopediou

Želimo vam dobrodošlicu u Bianco Olimpico Beach Resort – All Inclusive, mesto za umirivanje duše, idealno za opuštanje, kombinujući luksuz sa jednostavnošću. Odmaralište sa 4* je vrhunsko skrovište za sve ljubitelje plaže, pružajući prilagođene usluge kako bi se osiguralo dobrobit naših gostiju!

Okružen srebrnim maslinjacima Bianco Olimpico Beach Resort, savršena je destinacija za kombinovanje modernog smeštaja sa najboljom mediteranskom i grčkom kuhinjom. Bianco Olimpico Beach Resort 4* Resort se nalazi na blagoslovenom poluostrvu Sitonija u regionu Halkidikija, u severnoj Grčkoj. Na samo 2,5 km od malog živopisnog sela Vatoped iznad kristalno smaragdnih voda beskrajne peščane plaže, pruža se odličan pogled na svetlucavo Egejsko more i nezaboravne zalaske sunca.

Svih 99 soba je u potpunosti renovirano i ponovo postavljeno 2019. godine i pružiće vam nezaboravan odmor. Sobe su lepo nameštene, klimatizovane, opremljene tušem, fenom, telefonom, sefom, SAT-TV, malim frižiderom i balkonom.

Objekti
Stolice za bebe u restoranu
Bar
Teren za košarku
Ležaljke i suncobrani na plaži
Lobbi Lounge
Parking zona
Snek bar kod bazena
Ležaljke i suncobrani kod bazena
Peškiri za bazen sa depozitom
Restoran
Sef za čuvanje vrednosti
Satelitska TV
Bazen (slatka voda)
Bazen za decu
Teniski teren

Usluge
24-časovna recepcija / recepcija
Usluga aerodromskog prevoza uz doplatu
Čuvanje beba (na zahtev) uz doplatu
Peškiri za plažu sa depozitom
Peškiri za bazen sa depozitom
Izleti brodom uz doplatu
Iznajmljivanje automobila i motocikala uz doplatu
Doktor (na zahtev)
Usluge fotokopiranja
Vodeni sportovi uz doplatu
Wi-Fi pristup internetu
Kućni ljubimci do 12 kg su dozvoljeni, ali striktno NE u oblastima od interesa za zdravlje i uvek pod nadzorom vlasnika sa povodcem.
Doplata 15 evra dnevno po ljubimcu


IZVOR: biancolympico.hotelbrain.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.