Blue Dolphin Hotel 4* – Metamorfosi

Smešten između dva poluostrva, Sitonije i Kasandre, i pokriva površinu od 24 hektara gde se borovi i masline susreću sa smaragdnim vodama zaliva Toroneus, Blue Dolphin Resort Hotel na Metamorfozi Halkidikiju je idealna destinacija za doživotno iskustvo odmora.

Uživajte u toplom mediteranskom vremenu i odmorite se u jednoj od naših potpuno renoviranih soba i apartmana pogodnih za boravak u svim godišnjim dobima i sve vrste putnika, sa širokim spektrom vrhunskih sadržaja i pogodnosti, samo nekoliko koraka od neverovatnog okruženja na plaži.

Uživajte u mirnom trenutku stresa – opuštanja i blagostanja u našem Spa centru, i ostavite svoju kožu osveženom, revitalizovanom i osećajte se kao svila.

Dozvolite svim svojim čulima da zarone u jedinstvene grčke ukuse i mediteranske arome u našim divnim restoranima, sa pogledom na more i bazen. Uživanje u dobroj hrani je sinonim za duh praznika. Blue Dolphin Resort Hotel potvrđuje reputaciju grčke kuhinje, nudeći Vam izbor kvalitetnih obroka u bilo koje doba dana!

Osećajte se povezani, ostanite aktivni i zabavite se uz sportske aktivnosti, sportove na vodi, jahanje, grčke avanture i jedrenje.

Na samo nekoliko koraka od vaše sobe u hotelu Blue Dolphin Resort nalazi se predivna 600 metara duga plaža u zalivu Toroneus. Nagrađivana godinama zaredom sa „plavom zastavom“, kristalno čisto more odražava čistoću, usluge i sadržaje plaže.

Plaža duga 600 metara
• Blue Cafe Beach Bar
• Kokteli i grickalice
• Kabine za presvlačenje i tuševi
• Ležaljke i suncobrani

Sa aerodroma Makedonija
85 km

Iz centra Soluna
90 km


IZVOR: bluedolphinhotel.eu

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.