Blue Lagoon Princess 5* – Kalives

Blue Lagoon Group sa ponosom predstavlja modernu Blue Lagoon Princess sa 5 zvezdica, koja se nalazi na plaži Kalives, Halkidiki, samo 62km od aerodroma Makedonija, na Toronian Golf-u između prvog i drugog kraka poluostrva Halkidiki.

Ovaj hotel nudi sve što će sofisticirani turista očekivati; luksuz i udobnost, nekoliko bazena i spa centara, dečiji sadržaji i sport, u nekoliko reči idealno okruženje za društvene i porodične događaje. Gostima su na raspolaganju sve pogodnosti: – klima, satelitska TV, telefon, internet veza, frižider, pribor za pripremu čaja/kafe, bade mantili i papuče. U ponudi je veliki izbor različitih tipova soba, od standardnih soba sa pogledom na baštu i more, junior apartmana sa pogledom na baštu ili zajedničkim bazenom do deluks apartmana sa privatnim bazenom.

Lokacija na zlatnoj peščanoj plaži i kristalno čista voda koja odražava tamno zelenilo borove šume čine savršene postavke za početak vaših snova.

Na prvi pogled:

– Odlična lokacija ispred plaže
– Luksuzne sobe i apartmani
– Pun pansion
– Nekoliko bazena i terasa za sunčanje, đakuzi i vodeni mlaznici
– 3 restorana i 5 barova
– Spa centar sa zatvorenim bazenom, kozmetički centar
– Profesionalna zabava i aktivnosti
– Dečji klub pod nadzorom
– Očaravajuća mesta za venčanje


IZVOR: bluelagoonprincess.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.