Blue Wave Suite Hotel 4* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Oba, udaljen oko 3 km od centra Alanje, 135 km od aerodroma u Antaliji. Renoviran je 2014. godine, zauzima površinu od 7.000 m².
Plaža: hotelska privatna šljunkovita plaža je udaljena 450 m od hotela (prelazi se ulica). Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz doplatu.
Sobe: smeštajne jedinice hotela Blue Wave Suite su raspoređene u 5 blokova. Samo jedan deo soba je renoviran, ostale sobe su nerenovirane.
Standardne sobe su površine oko 30 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja i sofu ili dodatni krevet na rasklapanje.
Family sobe su površine oko 40 m² (max 4 odrasle + dete), sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevnu sobu sa 2 standardna ležaja.
Sobe u hotelu imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, otvoreni bazen za odrasle sa sekcijom za decu, tobogan, bar na plaži, bar pored bazena, fitnes, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, hamam i sauna, zabavni program tokom dana, večernji šou programi, mini klub i igralište za decu od 4 do 12 god., disko.
Uz doplatu: room servis, sveže ceđeni sokovi, pića u disko baru, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, flaširana pića, hrana i piće u baru na plaži, sauna, hamam, masaža, sportovi na vodi, bilijar, peškiri za plažu, usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko šišćenje, telefon, prodavnice, internet, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera), užina, čaj, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: preporuka za porodice, mogućnost smeštaja za porodice sa troje dece u family sobama.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.