Chrousso Village 4* – Paliouri

Chrousso Village Hotel je okružen šumom borova, smešten na jugu poluostrva Kasandra na Halkidikiju. Ovo odmaralište podseća na selo sa 17 rasprostranjenih smeštajnih zgrada smeštenih među zrelim baštama koje poštuju lokalnu floru u predelu od 4 hektara. Lako se opustiti u takvom zelenom okruženju dok se u 7 hotelskih lokala za hranu i piće, barovima i restoranima sa lokalnim a internacionalne delicije zadovoljiće svačije kulinarsko nepce. Samo 500m dalje, lepa staza za šetnju kroz šumu će vas odvesti do jedne od najlepših plaža u Grčkoj sa nekim od najpoznatijih beach barova na poluostrvu Kasandra. Hotel nudi sve da osigura prijatan i nezaboravan odmor za sve uzraste.


U ovom šarmantnom raju, u zelenom uglu Kasandre, prelepi smeštaj je rasprostranjen na 4 hektara divnih bašta, elegantno uređenih i formirajući kompleks Studios Apartments & Suites na Halkidikiju. Ukusni dizajn i dekoracija zgrada stvaraju atmosferu koja garantuje vašu apsolutnu relaksaciju i udobnost. Chrousso Village Hotel, spreman da ponudi nezaboravan odmor za sve uzraste na Halkidikiju.

Sobe se čiste svakodnevno, dok se posteljina menja svaka tri dana, a peškiri svaki drugi dan zbog naše ekološke politike. Svaka soba je opremljena sopstvenim sefom.

Usluge hotela:
Usluge iznajmljivanja automobila
Transfer autobusom
Bazeni
3 bara i 4 restorana
Sef za čuvanje vrednosti
Razne vrste jastuka
Besplatan bežični internet
Izleti
Laptop ili tablet po dostupnosti
Satelitska TV
Doručak

Udaljenosti:
Chrousso Village Hotel
Plaža: 500m
Tradicionalno selo Paliouri: 2km
Pefkohori 9km i više od brojnih barova, restorana i prodavnica (besplatan šatl autobus)
Kasandreja: 31km
Poligiros (bolnica): 79 km
Solun: 114 km
Aerodrom (SKG): 105 km
Najbliža apoteka na Paliouri: 2km
Najbliži lekar, zdravstveni centar i mikrobiološka laboratorija u Pefkohoriju: 9 km

IZVOR: chrousso.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.