Cimen Hotel 3* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi na 50 m od plaže (prelazi se lokalna ulica), u samom centru Alanje na odličnoj lokaciji, oko 1 km od najužeg centra grada. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 128 km.
Plaža: gradska Kejkubat plaža se nalazi preko puta hotela (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani, hrana i piće na plaži se dodatno plaćaju.
Sobe: hotel raspolaže sa 44 sobe.
Standardne sobe (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sobe imaju klima uređaj, TV, telefon, frižider, sef (uz doplatu), kupatilo, fen za kosu, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, restoran, bar.
Uz doplatu:  sobna usluga, ležaljke i suncobrani na plaži, hrana i piće na plaži, internet, svi sportovi na vodi, servis za pranje rublja, telefon/fax, fotokopir, doktor, prodavnice, kokteli, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, flaširana pića u hotelu, sef, sladoled, sva lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Usluga: polupansion – (doručak-večera) – posluživanje za stolom.
Napomena: gradski hotel lepo lociran. Dobar odnos cene i kvaliteta.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.