Continental Resort Hotel 5*

Lokacija:

Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži sa privatnom marinom, predstavlja mesto za savršen odmor. Nalazi se u novom delu Hurgade na početku pešačke zone Memša, od aerodroma je udaljen 8km, a od starog dela Hurgade – Sakale udaljen je 7km

Plaža:

Sopstvena, peščana plaža. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:

hotel poseduje 252 sobe.
Standardna soba ima oko 48 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj.Sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, centralni klima uređaj, sef, mini bar, TV, balkon ili terasu. Mogu biti sa pogledom na vrt ili na more.

Sadržaj:

recepcija, 6 restorana i barova, SPA centar u okviru kojeg se nalaze sobe za masažu, saune i đakuzi, spoljašnji bazeni za odrasle i decu (1 bazen se greje zimi), mini klubu za decu, mini disko, bilijar, skvoš i tenis. Interenet je besplatan u lobiju hotela, dok se u sobama dodatno naplaćuje. Uz doplatu: telefon, doktor, osvetljenje terena i najam rekvizita, bilijar, frizer, spa centar, masaže i tertmani u spa centru, kompjuterske igrice, svi motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sveže ceđeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga:

All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

All Inclusive Concept

Izvor: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.