Coral Blue Beach 3* – Gerakini

Hotel Coral Blue Beach se nalazi u okrugu sela Gerakini i udaljen je 500 metara od glavne raskrsnice Gerakinijevog puta za Poligiros. Njegova lokacija je sve što možete poželeti – bujne zelene bašte koje vode do prelepe plaže sa čistim plavim morem i zlatnim, finim peskom. Plaža hotela ima ležaljke, suncobrane, bar na plaži i restorane, kao i ponudu za mnoge sportove na vodi.

U Gerakiniju možete pronaći sve što vam treba jer postoje supermarketi, kioske, taverne, barovi i druge prodavnice. Stajalište javnog autobusa udaljeno je samo 500 metara od hotela.

Područje je poznato po hladnoći koja dolazi od brojnih zelenih borova i ogromnog broja stabala maslina u blizini. Nijedan posetilac u regionu, bez obzira na godine, ne bi smeo da propusti uzbudljivo iskustvo šetnje obalnim putem od Gerakini-ja do Psakoudije koji završava u maslinjacima Ormilije.

Hotel Coral Blue Beach je udaljen 65 km od aerodroma u Solunu i samo 11 km od Nea Mudanije. Njegova idealna lokacija omogućava gostima hotela da mogu lako da putuju u bilo kom pravcu javnim prevozom, automobilom ili čak taksijem, bilo do plaža Halkidikija, prelepih planina Halkidikija ili do glavnog grada prefekture Poligiro ili do tradicionalnog Arnea selo.

Usluge hotela:
Bazen
Bar na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Ležaljke i suncobrani na plaži
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Mini teretana
Masaža
Sauna
Dečja igraonica na otvorenom
Wi-Fi u svim oblastima
Internet kutak
Restoran
Bar
Lobi bar
12h Usluga u sobama
Vreme doručka preko 3 sata
Meni za decu
Rani doručak na zahtev
Usluga ishrane ili doručka za kupce u posebnom pakovanju na zahtev
Doručak u sobi na zahtev
Parking
Iznajmljivanje automobila
Informacije o obilascima
Informacije o iznajmljivanju čamaca
Taksi-transfer usluga
Ostava za prtljag
24h recepcija
Dnevno čišćenje
Druga spremačica uveče (spremanje)
Zamena peškira na zahtev
Hemijsko čišćenje
Medicinska nega


IZVOR: acrosshotels.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.