Crystal De Luxe Resort & Spa 5* – Kemer

Položaj hotela: Hotel se nalazi u centru Kemera, 56 km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je 2008. godine i zauzima površinu od 16.000 m².
Plaža: sopstvena, šljunkovita plaža udaljena 200 metara od hotela (do koje se dolazi podzemnim prolazom). Ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri za plažu i bar na plaži su besplatni za goste hotela.
Sobe: hotel poseduje glavnu šestospratnu zgradu sa 356 soba.
Standardna soba ima oko 27 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj. Sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, centralni klima uređaj, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića – besplatno), TV, balkon ili terasu, wifi internet. Hotelski sadržaj: recepcija, glavni i 2 a’la carte restorana (italijanski i turski – besplatno jednom u toku boravka), 5 barova, wifi internet (u lobiju besplatno), 2 spoljašna bazena, 3 tobogana, unutrašnji bazen, sauna, parna soba, spa centar, wellness centar, teretana, aerobik, akvabik, teniski teren, pikado, košarka, stoni tenis, diskoteka, muzika uživo, animacija, dečiji meni, dečiji bazen, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina). Uz doplatu: meksički a’la carte restoran, telefon, doktor, spa centar, osvetljenje terena i najam rekvizita, bilijar, frizer, spa centar, masaže i tertmani u spa centru, kompjuterske igrice, svi motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sveže ceđeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge. Usluga: Ultimate All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, čaj, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. Napomena: Odličan hotel sa kvalitetnom uslugom u centru Kemera.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.