Delphin Be Grand Resort 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi 5 km od Lara, 15 km od centra grada Antalija i 10 km od aerodroma u Antaliji. Prostire se na površini od 112.000 m², sagrađen je 2002., a poslednji put renoviran 2016. godine.
Plaža: sopstvena peščana. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani i dušeci su uključeni u cenu, kao i peškiri za plažu.
Sobe: hotel raspolaže sa 837 soba, raspoređenih u četiri devetospratne zgrade.
Standard be trendy sobe su površine oko 35 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj, po potrebi i standardni ležaj i sofu na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na kopno, bočnim pogledom more ili pogledom na more.
Sobe imaju kupatilo, TV, telefon, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), fen za kosu, mini bar (sokovi, voda i pivo – svakodnevna dopuna), set za kafu i čaj, sef, wi-fi internet, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 7 a la carte restorana (italijanski, turski, riblji, meksički, dalekoistočni, grčki, gril-besplatno jednom tokom boravka, uz rezervaciju), 10 barova, 7 spoljašnjih bazena, unutrašnji bazen, 2 dečija bazena, aqua park (9 tobogana za odrasle i 7 tobogana za decu), luna park, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, mini klub (4-12 god.), igralište za decu, mini disko, luna park, bioskop za decu, fitness centar, aerobik, odbojka na plaži, teniski tereni (osvetljenje i oprema uz doplatu), stoni tenis, pikado, akvabik, disko, animacije i show programi za decu i odrasle, wi-fi internet je besplatan u lobiju.
Uz doplatu: čuvanje dece, frizer, prodavnice, pranje i peglanje odeće, telefon/fax, fotokopiranje, paviljoni na plaži, rent a car, kuglanje, bilijar, playstation, kompjuterske igrice, internet kafe, svi sportovi na vodi, masaže i tretmani u spa i wellness centru, doktor, room servis, uvozni šampanjac, flaširana domaća i uvozna vina, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: ultra luksuzan hotel iz lanca Delphin u Lari. Odlikuje ga vrhunska usluga sa ljubaznim osobljem i bogatim sadržajima. Preporuka je za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.