Delphin Botanik 5* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Okurčalar, udaljen 32 km od Alanje i 90 km od aerodroma u Antaliji. Zauzima površinu do 90.000 m², sastoji se iz četiri zgrade.
Plaža: sopstvena šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu.
Sobe: hotel raspolaže sa 457 soba.
Standardne sobe su površine oko 27 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo, fen, centralnu klimu, mini bar (sokovi, voda, pivo besplatno, dnevna dopuna), TV, telefon, sef, wi-fi internet, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, 6 a la carte restorana (turski, italijanski, japanski, suši, riblji i kineski – uz prethodnu rezervaciju besplatno jednom tokom boravka), 9 barova, poslastičarnica, 6 bazena na otvorenom za decu i odrasle, aqua park sa 8 tobogana, dečije igralište, mini klub za decu 4-12 god., mini disko, tursko kupatilo, sauna, fitnes, disko, animacije za decu i odrasle tokom dana i u večernjim satima, wi-fi internet, tereni za tenis (oprema uz doplatu), stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, aerobik, luna park, shuttle bus do Alanje i Sidea uz rezervaciju.
Uz doplatu:  room servis, bilijar, internet kafe, igrice za decu, masaže i tretmani u spa centru, frizer, rent a car, sale za sastanke, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sladoled, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: preporuka za sve tipove gostiju, posebno za porodice sa decom i ljubitelje raznovrsnih vrsta drveća i cveća.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.