Delphin Imperial 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi u Lari, udaljen je 15 km od centra grada Antalija i 10 km od aerodroma u Antaliji. Prostire se na površini od 54.000 m². Otvoren je 2012. godine.
Plaža: sopstvena peščana. Bar na plaži, ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, kao i peškiri za plažu. Gostima su na raspolaganju paviljoni na plaži i doku uz doplatu.
Sobe: hotel raspolaže sa 650 soba.
Superior sobe su površine oko 35 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ili dva standardna ležaja, postoji mogućnost dodatnog ležaja (sofa ili fotelja na rasklapanje). Sobe su sa pogledom na kopno ili bočnim pogledom na more.
Sobe imaju kupatilo, TV, telefon, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), fen za kosu, mini bar (sokovi, voda i pivo – svakodnevna dopuna), set za kafu i čaj, sef, wi-fi internet (besplatno, slabiji signal), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 8 a la carte restorana (turski, riblji, italijanski, meksički, grčki, francuski, dalekoistočni, gril-besplatno jednom tokom boravka, uz rezervaciju), 4 bara, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, bazen za decu, aqua park, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, dnevne animacije za decu i odrasle, večernji show programi, mini klub (4-12 god.), luna park, disko za decu, odbojka na plaži, teniski teren (osvetljenje i oprema uz doplatu), stoni tenis, pikado, aerobik, akvabik, wi-fi internet je besplatan u lobiju.
Uz doplatu: čuvanje dece, frizer, prodavnice, pranje i peglanje odeće, telefon/fax, fotokopiranje, paviljoni na plaži, rent a car, kuglanje, bilijar, playstation, kompjuterske igrice, internet kafe, svi sportovi na vodi, masaže i tretmani u spa i wellness centru, doktor, room servis, uvozni šampanjac, flaširana domaća i uvozna vina, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: ultra luksuzan hotel iz lanca Delphin u Lari. Preporuka za sve tipove gostiju, a posebno za porodice sa decom.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.