Delphin Palace 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi u Lari, udaljen je 15 km od centra grada Antalija i 10 km od aerodroma u Antaliji. Prostire se na površini od 40.000 m². Otvoren je 2005. godine.
Plaža: sopstvena peščana. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, kao i peškiri za plažu. Gostima su na raspolaganju paviljoni na plaži uz doplatu.
Sobe: hotel raspolaže sa 487 soba.
Standardne sobe su površine oko 28-32 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ili dva standardna ležaja, postoji mogućnost dodatnog ležaja (sofa ili fotelja na rasklapanje). Sobe su sa pogledom na more, bočnim pogledom na more ili kopno.
Sobe imaju kupatilo, TV, telefon, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), fen za kosu, mini bar (sokovi, voda i pivo – svakodnevna dopuna), set za kafu i čaj, sef, wi-fi internet (besplatno, slabiji signal), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 7 a la carte restorana (turski, riblji, italijanski, kineski, japanski, meksički i grčki-besplatno jednom tokom boravka, uz rezervaciju), lobi bar, bar na bazenu, barovi u sklopu kompleksa, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 2 dečija bazena, bazen sa toboganom, mini fudbal, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, teniski teren (osvetljenje i oprema uz doplatu), tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teretana, aqvabik, aerobik, dečije igralište, mini klub (4-12 god.), junior klub, mini luna park i disko, bioskop za decu, animacija za decu i odrasle, večernji show programi, w-ifi internet je besplatan u lobiju.
Uz doplatu: čuvanje dece, frizer, prodavnice, pranje i peglanje odeće, telefon/fax, fotokopiranje, paviljoni na plaži, rent a car, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice, internet kafe, svi sportovi na vodi, masaže i tretmani u spa i wellness centru, pića u a la carte restoranima, doktor, room servis, uvozni šampanjac, flaširana domaća i uvozna vina, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, energetska pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: veliki kompleks sa brojnim sadržajima za decu, kao i veliki izbor barova i restorana. Preporuka za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.