Dizalya Palm Garden Hotel 5* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u regiji Konakli, udaljen oko 12 km od strogog centra Alanje, 120 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2013. godine i zauzima površinu od 12.000 m².
Plaža: šljunkovita. Hotel poseduje privatnu plažu sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu, udaljenu 200 metara od hotela.
Sobe: hotel raspolaže sa 250 soba.
Standardne sobe su površine oko 22 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralnu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), telefon, mini bar, sef (uz doplatu), TV, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, 2 a’la carte restorana (turski i mediteranski – uz rezervaciju), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, poslastičarnica, snek restoran, otvoreni bazen sa 3 tobogana, bazen za decu, mini klub (4-12 god.), igralište za decu, stoni tenis, pikado, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, teniski teren (osvetljenje i oprema uz doplatu), odbojka na plaži, program dnevne i večernje animacije za decu i odrasle, wi-fi internet je dostupan u celom hotelu.
Uz doplatu: room servis, bilijar, masaža, rent a car, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: preporuka za parove, preko dana možete uživati na plaži, a uveče otići do Alanje.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.