Doganay Beach Club Hotel 5* – Alanja

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Konakli, 7 km od Alanje, 125 km od aerodroma u Antaliji. Zauzima površinu od 22.000 m².
Plaža: sopstvena peščano – šljunkovita plaža, do koje se dolazi podzemnim prolazom. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri uz depozit.
Sobe: hotel raspolaže sa 385 soba.
Standardne sobe su površine oko 23-26 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Family sobe su površine oko 35 m² (max 3 odrasle + dete), sastoje se od dve sobe.
Sobe imaju kupatilo, fen, individualnu klimu, mini bar (samo sokovi), TV, telefon, balkon/terasu, sef (uz doplatu).
Hotelski sadržaj: glavni restoran, a la cart restorani (italijanski, turski i riblji – besplatno, jednom tokom boravka), lobi bar, bar na plaži, bar kod bazena, odbojka na plaži, stoni tenis, teretana, teniski i košarkaški teren (prema hotelskim pravilima), tursko kupatilo, sauna, igralište i mini klub (4-12 god.), wi-fi internet.
Uz doplatu:  room servis, bilijar, internet kafe, osvetljenje za teniske terene, masaža, frizer, rent a car, sale za sastanke, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sladoled, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel ima dobru uslugu i prijatnu atmosferu. Odličan odnos cene i kvaliteta, pogodan je za sve tipove gostiju.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.