Dosinia Luxury Resort Hotel 5* – Kemer

Položaj hotela: Hotel se nalazi u oblasti Beldibi, 45 km od aerodroma u Antaliji, oko 10 km od centra Kemera. Sagrađen je 2017. godine i zauzima površinu od 30.000 m².
Plaža: sopstvena, peščano – šljunkovita plaža udaljena 300 metara od hotela (prelazi se ulica). Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.
Sobe: hotel poseduje glavnu petospratnu zgradu sa 440 soba.
Standardna soba ima oko 22 m² (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Pomoćni ležaj je sofa ili standardni ležaj. Standardna soba sa krevetima na sprat ima oko 26 m² (max 2 odrasle + 2 dece), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja i krevet na sprat. Sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za kosu, centralni klima uređaj, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića – samo na dan dolaska), TV, balkon ili terasu, wifi internet. Hotelski sadržaj: recepcija, glavni i 2 a’la carte restorana (italijanski i riblji – uz doplatu), 5 barova, wifi internet (u lobiju besplatno), 2 spoljašna bazena, 3 tobogana, unutrašnji bazen, dečiji bazen, sauna, tursko kupatilo, spa centar, aerobik, pikado, stoni tenis, animacije, dečiji klub (4-12 godina), igralište za decu, odbojka na pesku, fitnes. Uz doplatu: telefon, doktor, spa centar, bilijar, spa centar, masaže i tertmani u spa centru, kompjuterske igrice, svi motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sveže ceđeni sokovi, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge. Usluga: Ultra All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), kasni doručak, užine, kafa, kolači, čaj, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. Napomena: Ekonomičan hotel.
IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.