Dryades Hotel Siviri 3* – Siviri

Driades Siviri nudi smeštaj sa 3 zvezdice na 20 minuta hoda od plaže Elani. Ovaj hotel za nepušače ima bežični internet u javnim prostorima.

Na maloj udaljenosti od plaže Siviri, objekat se nalazi u ruralnom području Siviri. Sveti Rafailo je udaljen 3,9 km od hotela, dok je solunski aerodrom udaljen 85 km. Približno 10 minuta vožnje od vas takođe vodi do Megali Kipse.

Osim toga, neke sobe gledaju na more.

Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra u restoranu hotela Driades. Bar pored bazena ima TV i salon za zabavu. Dok borave u smeštaju, gosti mogu da biraju neku od restorana u blizini, kao što je Diamantes, udaljen 300 metara, ili Akri na 5 minuta hoda.

Karakteristike:
Wi-fi
Bazen
Restoran
Klima uređaj

Objekti za slobodno vreme:
Bazen

Sobe imaju:
Klima uređaj
Balkon

Mediji:
Televizija
Telefon

Prijava:
od 17:59

Odjava:
do 12:00 časova

Dodatni ležajevi:
Obezbeđen je besplatan dečiji krevet za jedno dete do 2 godine.
Smeštaj starije dece/odraslih u pomoćnom ležaju košta 15 € po osobi po noći.
Jedno dete do 12 godina može da boravi u dodatnom krevetu za 5 € po noći.
Dozvoljen broj pomoćnih ležaja u sobi – 1.


IZVOR: dryades-kassandra.hotelschalkidiki.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.