Elinotel Sermilia Resort 5* – Psakoudia

Ovaj luksuzni i elegantni hotel sa 5 zvezdica, povoljno lociran na samom početku Sitonije, ima privilegovan položaj i niz modernih udobnosti, podržanih besprekornom uslugom i Ultra All Inclusive konceptom. Čuveno grčko gostoprimstvo, elegantan dizajn i ukusna kuhinja čine Elinotel Sermilia Resort savršenom destinacijom za odmor.

Elinotel Sermilia Resort je novi luksuzni ultra-all inclusive hotel sa 5*, udaljen samo 75 km od aerodroma u Solunu. Nalazi se u živopisnom selu Psakoudia (Halkidiki) na ivici plaže, okružena uvek zelenim borovima. U antičko doba postojao je grad Sermili, ili Sermile, saveznik Atine, koji je razorio Filip II Makedonski. Veruje se da je Psakudija rodno mesto najvećeg antičkog filozofa Aristotela. U drevnim vremenima na ovom području su se uzgajali konje, o čemu svedoče antički novčići pronađeni u tom kraju. Otuda je došla inspiracija za Bukefalovu dvoranu Sermilije, njen prepoznatljiv umetnički prostor.

Uprkos svojoj maloj veličini, selo ima veoma dugu plažu, koja se proteže na 4 km i više puta je nagrađivana Plavom zastavom. Elinotel Sermilia Resort je najviša zgrada u Psakudiji. Nudi 102 elegantne i udobne sobe i apartmana, prostrani Meli SPA, otvoreni bazen i privatnu peščanu plažu. Odmaralište pruža sve pogodnosti za porodice sa decom, kao i za putnike koji preferiraju aktivan način života.

Elinotel Sermilia Resort je divan i kreativan hotel za odmor visokog kvaliteta, gde se prepliću legende i moderne tehnologije. To je jedinstvena kombinacija plaže i gradskog hotela, gde je svaki centimetar prostora kreiran za udobnost i udobnost gostiju. Svaki mali kutak odiše elegancijom i prefinjenošću. Mirne svetle boje, unutrašnji i spoljašnji dekor i nameštaj su razmotreni do detalja.

Povoljna lokacija čini Sermiliju idealnim mestom za korporativne događaje i porodični odmor, pružajući odlične mogućnosti za razgledanje i razonodu, dok Ultra All Inclusive koncept pomaže da se oslobodite neočekivanih troškova i fokusirate se na odmor i zabavu umesto na budžetiranje. Sermilia je ekološki hotel sa smanjenom potrošnjom energije, upotrebom održivih građevinskih materijala, obnovljivih izvora energije, kao što su solarni paneli i postrojenja za klimatizaciju, i ponovnim korišćenjem otpadnih voda za navodnjavanje maslinovih stabala.


IZVOR: sermilia.elinotel.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.