ELYSEES DREAM BEACH HOTEL 4*

Lokacija:

Elysees Dreams Beach, je moderan hotel, namenjen mlađim gostima, ima l uređenu peščanu plažu, Dreams Beach, od koje je odvojen ulicom (postoji pasarela preko ulice koja je u sklopu hotela). Plažahotela Elysees Dreams Beach ima dva dela sa peščanim lagunama i dva savremeno opremljena pontona. Hotel Elysees Dreams Beach nalazi se na 500 m od početka šetališta turističkog centra, Memša, 5 km od Sakale i od aerodroma Hurgada 6 km.

Sobe:

Hotel Elysees Dreams Beach se sastoji od 3 zgrade, ima 280 soba i apartmana. Sve sobe u hotelu Elysees Dreams Beach imaju kupatilo, fen,TV, telefon, sef, mini bar i klima uređaj. Većina sobau hotelu Elysees Dreams Beach nema balkon/terasu, već samo prozor od plafona do poda.

Sadržaj:

U hotelu Elysees Dreams Beach pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju a la carte restoran na plaži, bar pored bazena i 2 bara na plaži, diskoteka, frizerski salon, menjačnica, bankomat, internet centar, prodavnice i servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava:

U okviru hotelskog komleksa Elysees Dreams Beach postoje 2 spoljašnja bazena za odrasle (jedan se zimi greje) i jedan dečiji, teretana, sportovi na vodi, stoni tenis, bilijar, pikado, odbojka na pesku, ronilački centar, spa centar na plaži (prostorije za masažu, parno kupatilo, saune, đakuzi, fitnes) i animacija. Gosti hotela Elysees Dreams Beach bez doplate mogu da koriste peškire, ležaljke i suncobrane pored bazena i na plaži. U ponudi hotela Elysees Dreams Beach za najmlađe goste je i igralište na plaži.

All Inclusive Concept

Izvor: odeonworldtravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.