Fame Beach Hotel 4* – Kemer

Položaj hotela: hotel se nalazi na obali mora u centru Kemera, 50 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je izgrađen 1996., a renoviran 2010. godine, zauzima površinu od 2.500 m². Hotel ima glavnu zgradu na 4 sprata.
Plaža: poseduje sopstvenu plažu koja je od hotela odvojena šetalištem. Na plaži se nalazi krupan kamen – oblutak. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu. Peškiri za plažu uz depozit.
Sobe: hotel raspolaže sa 110 soba.
Standardne sobe su površine oko 16 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže dva standardna ležaja, pomoćni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Family sobe su površine oko 25-35 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), jedna prostorija, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, individualnu klimu, mini bar (besplatno samo voda), TV, telefon, sef (uz doplatu), balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, a la carte restoran (mix turske, riblje i kineske kuhinje-uz doplatu i rezervaciju), lobi bar, otvoren bazen sa delom za decu, stoni tenis, wi-fi internet besplatan u lobiju.
Uz doplatu: room servis, tursko kupatilo, sauna i tretmani u spa centru (nalaze se u hotelu Fame Residence Kemer 5*), bilijar, rent a car, prodavnice, doktor, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta FAI usluge.
Usluga: Fame All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užina, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u centru Kemera na obali mora. Standardne sobe su manje kvadrature i preporučujemo ih za maksimum dve osobe.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.