Fame Residence Lara & Spa 5* – Antalija

Položaj hotela: hotel se nalazi u Lari, udaljen je 16 km od centra Antalija i 14 km od aerodroma u Antaliji. Prostire se na površini od 55.000 m². Otvoren je 2006. godine.
Plaža: sopstvena peščana, širine 125 m. Ležaljke, suncobrani, dušeci su uključeni u cenu, kao i peškiri za plažu. Gostima su na raspolaganju paviljoni na plaži uz doplatu.
Sobe: hotel raspolaže sa 559 soba.
Standardne sobe su površine oko 25-32 m² (max 2 odrasle + dete ili 3 odrasle), sadrže francuski ili dva standardna ležaja, postoji mogućnost dodatnog ležaja, koji može biti sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na more ili kopno.
Family deluxe sobe su površine oko 48 m² (max 3 odrasle + dete), sadrže dve sobe odvojene vratima. U jednoj sobi se nalazi francuski ležaj i kupatilo, a u drugoj dva standardna ležaja i kupatilo.
Sobe imaju kupatilo, fen za kosu, centralnu klimu klimu (koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, u određenim terminima), mini bar (sokovi, voda-svakodnevna dopuna), TV, telefon, sef, balkon/terasu. Nemaju sve sobe balkon.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, glavni restoran, 5 a la carte restorana (turski, riblji, italijanski, kineski, meksički-uz doplatu i rezervaciju), 5 barova, bar na plaži, spoljašni bazeni, unutrašnji bazen, bazen sa 4 tobogana, bazen za decu, stoni tenis, odbojka na plaži, teniski teren (osvetljenje i oprema uz doplatu), tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teretana, mini klub (4-12 god.), diskoteka, animacija (muzika uživo, show programi), wi-fi internet je besplatan u lobiju.
Uz doplatu: room servis, doktor, masaže i tretmani u spa i wellness centru, paviljoni, usluga pranja veša, bilijar, kuglanje, internet kafe, kompjuterske i pc igrice, fudbalski teren, prodavnice, frizer, čuvanje dece, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, telefon/fax, energetska pića, sva pića u disko baru, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i pića u limenci, luksuzna uvozna pića, specijalna vina, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta FAI usluge.
Usluga: Fame All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: hotel je za svaku preporuku. Veliki kompleks sa brojnim sadržajima. Odličan odnos cene i kvaliteta.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.