Flegra Palace 4* – Pefkohori

Hotel Flegra Palace sa četiri zvezdice nalazi se u blizini sela Pefkohori, jednog od najkosmopolitskih mesta na Kasandri, prvom poluostrvu Halkidikija. Palata Flegra, okružena bujnim slikovitim pejzažom, nalazi se na samo 150 metara od plaže i 500 metara od centra sela Pefkohori. Aerodrom Makedonija u Solunu (SKG) udaljen je oko 100 km, a autobuska stanica se nalazi neposredno ispred hotela.

Opis
Elegantni bungalovi hotela Flegra Palace, smešteni oko bazena, pružaju gostoljubivo, pa čak i porodično okruženje. Sofisticirani ambijent platforme sa staklenim dnom iznad bazena sa vodopadima Soleil Pool Bara nudi opuštajuće trenutke sa luksuznim dodirom. Zamamni potpuno novi spa sadržaji pružiće vam maženje koje vam je potrebno za nezaboravan boravak, dok će dečiji bazen i otvoreno igralište pokriti potrebe porodice. Stoni tenis, odbojka na pesku i šah na otvorenom su plus za vaše slobodno vreme. Flegra Palace Hotel se sastoji od različitih tipova soba sa jedinstvenim dekorom koji može zadovoljiti sve želje naših gostiju. Od dvokrevetnih standardnih i superior soba do Ekecutive dvokrevetnih soba, porodičnih apartmana i Grand apartmana. Štaviše, tokom dana i noći možete se opustiti i uživati u kafi ili osvježavajućem koktelu uz grickalice u našem Soleil baru iznad bazena, ili probati naša divna jela inspirisana mediteranskom grčkom ishranom u našem ‘a la carte’ restoranu „Ambrozija“, dok će vas naš Titanes bife restoran za doručak i večeru odvesti u grčku lokalnu Tradiciju ukusa. Šarmantan ambijent u kombinaciji sa toplom i ljubaznom uslugom za korisnike čine idealne uslove za nezaboravan i opuštajući odmor.

Objekti i usluge
24-časovna recepcija / recepcija
Usluga transfera do aerodroma/luke (na zahtev i uz doplatu)
Lobbi Lounge
Usluga prtljaga
Groom Service
Internet Corner
Tablet (dostupan za ličnu upotrebu)
Parking zona
Bazen (slatka voda)
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani kod bazena
Peškiri za bazen (sa garancijom)
Peškiri za plažu (sa garancijom)
Bar/Bazen & Snek-bar
Doručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu “Titanes”.
Usluga ranog doručka
“A la carte” restoran “Ambrozija”
Iznajmljivanje automobila i motocikala
Usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu)
Doktor (na zahtev i uz doplatu)
Spa uključujući parno kupatilo, saunu, sobu za masažu, zatvoreni bazen sa grejanjem sa đakuzijem
Masaža (na zahtev i uz doplatu)
Usluge faksa i fotokopiranja

Sobna usluga
Usluga dečijeg krevetića na zahtev
Besplatan Vi-Fi pristup
Satelitska TV
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Šah na otvorenom
Igralište


IZVOR: flegra-palace.com

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.