Fun & Sun Club Life 5* – Belek

Položaj hotela: hotel se nalazi na oko 40km od aerodroma u Antaliji i oko 8km od Beleka. Zauzima površinu oko 7.000 m². Otvoren je 2012. a poslednji put renoviran 2020. godine.
Plaža: hotelska plaža je peščana. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.
Sobe: hotel poseduje petospratnu zgradu, ukupno 230 soba.
Standardna soba bez balkona ima oko 20 m² (max 2 odrasle), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja.
Standardna soba pogled kopno ili bočni pogled more ima oko 28 m² (max 2 odrasle + 2 dece), sadrži francuski ležaj ili dva standardna ležaja.
Sobe imaju individualni klima urađaj, sef (besplatno), mini bar (samo voda), TV, telefon, fen za sušenje kose, wifi internet, balkon.
Hotelski sadržaj: recepcija, osnovni restoran, ala carte restoran, 4 bara, jedan bazen za odrasle i jedan za decu, aqua park, zatvoreni bazen za odrasle i decu, fitness centar, tenis, animacije, uživo muzika, stoni tenis, aerobic, joga, pilates, košarka, odbojka na plaži, tursko kupatilo, sauna.
Uz doplatu: telefon, doktor, spa centar, đakuzi, masaža i tertmani u spa centru, svi motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, room servis, prodavnice, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta UAI usluge.
Usluga: Ultra All inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), užine, kafa, kolači, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: Kompaktna hotelska regija, povoljna cena.

IZVOR: belvitravel.rs

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.