Golden Beach 3* – Nea Potidea

Hotel Golden Beach Potidea Hotel, član je Across Hotels & Resorts. Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, samo 50 metara od najlepše zlatne peščane plaže u Potidei, na prvom poluostrvu Halkidikija.

Golden Beach Hotel se sastoji od 3 zgrade, sa ukupno 51 sobom, dvokrevetnim, trokrevetnim i porodičnim sobama, sve su potpuno opremljene sa klima uređajem i grejanjem, satelitskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, frižiderom i balkonom sa pogledom na more. bočni ili gradski pejzaž.

Dodatne usluge uključuju recepciju koja radi 12 sati, poslugu u sobu i besplatan bežični internet u javnim prostorima, otvoreni bazen, bar pored bazena, lobi bar i restoran.

Hotel svakog jutra nudi doručak u svetloj trpezariji. Restoran služi domaća jela, a posluga u sobu je takođe dostupna gostima koji žele da jedu na svom balkonu. Bar pored bazena nudi grickalice, kafu i piće do kasno uveče.

Gosti se mogu opustiti oko bazena, uživati u piću ili čitati knjigu u hotelskoj biblioteci.

Nova Potidea, gde se nalazi hotel, predstavlja „most“ između prefektura Soluna i Halkidikija i poznata je po svojim živopisnim ulicama sela, ribljim tavernama, tradicionalnim prodavnicama i divnim zalascima sunca. Na plaži Potidea nalazi se more sa kristalno čistom vodom i „zlatnim“ peskom. Uživajte u kupanju u tirkiznim vodama i opustite se pod suncem na zlatno uređenoj plaži. Ova predivna plaža je u potpunosti organizovana sa raznim sportskim aktivnostima kao što su ronjenje, plivanje, tenis, sportovi na vodi. Duž obale ima dosta beach barova, taverni, zanimljivih mesta za posetu. Osoblje hotela takođe može da pruži savete o kosmopolitskom gradu Solunu koji se nalazi 45km udaljen.

Across Hotels & Resorts vam želi dobrodošlicu u hotel Golden Beach. Opustite se u jedinstvenom i popularnom pejzažu!


IZVOR: acrosshotels.gr

GALERIJA

Zanima Vas ova destinacija?

Popunite formular i kontatiraćemo Vas u najkraćem roku

Paket aranžman obuhvata najmanje dve turističke usluge, najčešće prevoz, smeštaj i transfer. U paket aranžmanu mogu biti uračunati i drugi troškovi kao što su aerodromske takse, ako je tako naglašeno. U suprotnom, moraju biti prikazane u programu putovanja.

Uplata osim lično u poslovnici, može da se izvrši na račun a sve u dogovoru sa agentom.

Između turističke agencije organizatora putovanja (turoperator) i posrednika (subagent) postoji Ugovor o posredovanju, kojim je definisano da posrednik može u ime organizatora putovanja da prodaje aranžmane. Stoga, cene moraju biti iste.

Telefonskim putem je moguće izvršiti rezervaciju, kao i putem mail-a. Potrebno je da nam pošaljete lične podatke putnika i kontakt telefon.

Prema zakonu uplata ne može da se vrši u evrima. Plaćanje je moguće isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje na odloženo je moguće putem čekova građana, do šest mesečnih rata.

Akontacija koja se uplaćuje prilikom rezervacije iznosi 30% ili 40% od ukupne vrednosti aranžmana, u zavisnosti za koji tip aranžmana se odlučite.

Svaki putnik ima pravo da odustane od putovanja u bilo kom trenutku, u toj situaciji se primenjuju Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Na putovanje je potrebno poneti osim važećeg dokumenta (lična karta, pasoš) vaučere za usluge koje ste rezervisali, i polisu osiguranja ukoliko je obavezna.

All Inclusive koncept uključuje doručak, ručak, večeru, užinu, odabrana alkoholna (domaća) i bezalkoholna pića, ali i dodatne usluge u zavisnosti od hotela. Vreme korišćenja All Inclusive usluge u hotelu je uglavnom od 07:00h do 23:00h.